Bli medlem och stötta arbetet för rasen!

För att driva arbetet med vår Certifiering för renrasiga OEB,  så behöver vi Ert stöd!
Grunden i en förening är dess medlemmar.

Vi är tacksamma om Ni vill stödja vårt ideella arbete genom att bli medlem.
Vi behöver resurser för att driva detta projektet och vi är fast inställda på att arbeta hårt för att nå vårt mål. Du som är medlem kommer få utökad information och förmåner knutna till ditt medlemskap.

Det finns olika sätt att stödja oss.

• Medlemsskap: Årsavgift 250 kr.
  • Familjemedlem till fullbetalande medlem: 100 kr
  • Gåva: Stora som små bidrag tas tacksamt emot via

BG:  5238-4070
        Swish Nr: 123 100 12 13
        Vid utlandsbetalning:
        Konto Nr: 6756  -  503 308 951
        IBAN: SE62 6000 0000 0005 0330 8951
        BIC: (Nationellt bankID) HANDSESS
        BG. 5238-4070

• Sponsor: Företag som vill stödja oss och samtidigt visas upp på hemsida och i utskick är välkomna att ta kontakt via mejl.  info@soebk.se

Medlemsansökan 2019

• Här fyller du i den e-postadress som du vill att vi registrerar för dig och där du kommer att motta viktig information från oss.
  • Kryssa i en eller flera typer av medlemskap.
  • Du kan stödja vårt arbete för rasen genom att ansöka om medlemskap i SOEBK.
    Ett medlemskap i SOEBK gör att vi kan arbeta vidare för rasens bevarande och utvecklande, och som medlem erhåller du fördjupad information och många olika medlemsförmåner.
    Fyll i ansökan så återkommer vi med mer information via mejl.

I det mejl som Ni erhåller finns alla villkor angivna och Ni förbinder inte Er att fullfölja ett medlemskap förens medlemsavgiften är inbetald.
  • Genom att kryssa i denna rutan så godkänner jag att SOEBK lagrar mina personuppgifter för SOEBK´s medlemsregister. Mina personuppgifter delas inte med annan part och lagras säkert i krypterad server som endast styrelsen har tillgång till. Jag godkänner härmed att soebk kontaktar mig via mejl med information och annat som rör rasklubben.